Installaties

Met Lokaliften heeft u één aanspreekpartner voor verschillende installaties.

Lokaliften is toonaangevend in onderhoud, reparatie en modernisering van ieder merk en type lift- en roltrap-installaties, alsmede automatische deuren en gevelreinigingsinstallaties.

Lokaliften is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Dat heeft alles te maken met de hoge kwaliteit van dienstverlening en de daarmee samenhangende tevredenheid van opdrachtgevers en gebruikers.

Interesse in de mogelijkheden?

Wij denken graag met u mee

Liften

Liften

Lokaliften werkt merkonafhankelijk en heeft de kennis in huis om alle merken en typen liften te onderhouden, zoals Otis, KONE, Schindler, thyssenkrupp, Mitsubishi, Orona en installaties bestaande uit vrij op de markt verkrijgbare componenten.

Roltrappen

Lokaliften werkt merkonafhankelijk en heeft de kennis in huis om alle merken en typen roltrappen te onderhouden, zoals Otis, KONE, Schindler, thyssenkrupp en Mitsubishi.

Automatische deuren

Automatische deuren

Lokaliften werkt merkonafhankelijk en heeft de kennis in huis om de meeste merken en typen automatische draaideuren en schuifdeuren, tourniquets en toegangspoorten te onderhouden, zoals bijvoorbeeld Assa Abloy (Crawford, Besam), Boon en Record.

Gevelliften

Gevelinstallaties

Lokaliften werkt merkonafhankelijk en heeft de kennis in huis om de meeste merken en typen gevelliften te onderhouden.