Over ons

Over ons

Lokaliften sinds 2006

Lokaliften is in 2006 opgericht door Hans van Spronsen die vond dat het onderhoud op liften en roltrappen anders moest en kon. Geen zogenaamde inspectie beurten of modulair onderhoud, waarbij uw zogenaamd preventief onderhoud inhoudelijk wordt uitgehold. Maar goed gedegen “ouderwets” en regelmatig onderhoud.

Niet voor niets komt Lokaliften regelmatig als beste service provider uit de concurrentievergelijking. Lokaliften voert al haar contractueel afgesproken beurten uit en spendeert daar voldoende tijd aan. Hierdoor heeft een zeer groot percentage van de installaties die door Lokaliften worden onderhouden geen enkele storing of keuringspunt.

Het gemiddeld aantal storingen over alle installaties door Lokaliften onderhouden is dan ook een van de laagste van de branche.

Lokaliften is onafhankelijk en allround

Lokaliften is een onafhankelijk Service bedrijf. Dit in tegenstelling tot de internationale fabrikanten die hun eigen merk voeren en daarnaast wat “vreemd fabricaat” installaties in hun onderhouds-portefeuille hebben. Onze monteurs hebben geen eigen fabricaat en kennen het principe van “vreemd” (en dus vaak onbekend en onbemind) fabricaat niet. Zij onderhouden, repareren en moderniseren ieder merk en type installatie. Onze service monteurs komen dagelijks diverse merken installaties tegen. Zij beginnen bijvoorbeeld met onderhoud aan een KONE of Mitsubishi installatie, aansluitend naar een storing aan een Schindler lift, assisteren bij een keuring van een Otis installatie en sluiten uiteindelijk de dag af met reparatie aan een thyssenkrupp lift. Dag in dag uit.

Het pand van Lokaliften

Maak kennis met de mensen achter Lokaliften

Ontmoet het team

Lokaliften, een jong bedrijf, met zeer veel ervaring. Geleid door twee ondernemers wiens wieg een lift was. Met elk meer dan 25 jaar ervaring in de liften en roltrappen branche, die vinden dat het anders moet én kan:

Hans van Spronsen
Hans van Spronsen
Technisch directeur

Hans van Spronsen is de oprichter en mede-eigenaar van Lokaliften. Hans heeft als ras ondernemer en pionier van de grond af aan een kwalitatief hoogstaand bedrijf opgebouwd. Daarvoor heeft hij zijn sporen verdiend bij Starlift en KONE Liften B.V..

Jan van Straaten
Ir Jan van Straaten
Directeur

Jan van Straaten, 4e generatie liftenman, mede-eigenaar, heeft een internationale carrière bij de multinational Schindler gehad en was gedurende zijn laatste 5 jaren bij Schindler de algemeen directeur van Schindler Liften B.V. (en Möhringer Liften B.V.) in Nederland.

Deze mix van kennis, ervaring en vaardigheden op directieniveau is uniek. Persoonlijke betrokkenheid en een familiebedrijf spirit maken de lijnen strak & kort en worden de zaken kordaat aangepakt. Wij gaan het voor u regelen.

Onze accountmanagers

Tina Tetaj
Accountmanager

Tina is als accountmanager verantwoordelijk voor de VvE’s.

Jan van Maanen
Jan van Maanen
Accountmanager

Jan is sr accountmanager en houdt zich bezig met alle service, reparatie en ombouw aanvragen van nieuwe klanten. Daarnaast bedient Jan een aantal vaste klanten van Lokaliften.

Fred Dalm
Fred Dalm
Accountmanager

Fred is accountmanager en verantwoordelijk voor het dienen van de belangen van een deel van grotere klanten van Lokaliften. Daarnaast is Fred gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van meerjaaronderhoudsbegrotingen (MJOB). Daarnaast

Erik Jan van Zwet
Erik Jan van Zwet
Accountmanager

Als accountmanager is Erik Jan van der Zwet verantwoordelijk voor het dienen van de belangen van een deel van grotere klanten van Lokaliften. Daarnaast is Erik Jan verantwoordelijk voor het oppakken van commerciële aanvragen vanuit de markt.

Onze Service manager & Moderniserings manager

Simon Tijssen
Simon Tijssen
Moderniserings manager

Simon is moderniseringsmanager bij Lokaliften en verantwoordelijk voor het moderniseren van uw installaties. Een luisterend oor naar uw wensen, een goede technische opname, gedegen advies, overeengekomen planning, wrijvingsloze uitvoering en keuringspuntvrije oplevering.

Onze mensen in de regio’s

Jeffrey van Heemst
Jeffrey van Heemst
Teamleider regio Midden

Jeffrey is als teamleider service verantwoordelijk voor de klanten en hun installaties is de regio Midden Nederland. Deze grenst van Heemstede, Utrecht, naar Apeldoorn en in het Zuiden van Den Haag, via … naar…

Arjan Vermaas
Arjan Vermaas
Teamleider regio Zuid

Arjan is als teamleider service verantwoordelijk voor de klanten en hun installaties is de regio Zuid Nederland en een deel van Noord België. Regio Zuid is alles ten zuiden van de lijn Rotterdam, Tiel en Arnhem.

Betrokken ondernemers kennen het vak en zorgen voor een zorgeloos goede service

Onze vertrouwde klanten